Review Jessica en Guido Collard

We vonden de begeleiding prettig, deze voldeed aan de verwachtingen. We hebben lekker opgeruimd. We merken dat het aansteekt om een volgende klus aan te pakken. De opruimsessie was zo intensief dat het inspireert om door te pakken. ‘s Avonds zijn we nog even doorgegaan.

Het maakt zo blij dat het een afgerond geheel is, het is niet eindeloos. Spullen staan op een duidelijk plek. Het geeft op meerdere plekken ruimte. Letterlijk de opgeruimde garage, maar ook rust en ruimte in ons hoofd. We worden niet meer geconfronteerd met al die spullen die we eigenlijk moesten opruimen. De klus ligt niet meer te wachten. We wisten wel dat het moest, maar we deden het niet. Altijd te druk.

Vooral de voorwaarden vonden wij heel goed, geen telefoon en vooral oppas voor de kinderen zodat wij volledig met de opruimsessie bezig konden zijn.

10x lekkerder nu voor iedereen. Het geeft ons veel voldoening! Hartstikke fijn om een stok achter de deur te hebben. Voor ons is het grote toverwoord: ACTIE!

We vinden dat Linda professioneel heeft gehandeld, de juiste tools bij zich had, de grijze mandjes waren handig! We merken dat we nu anders over spullen nadenken: hebben we het echt nodig of kunnen we zonder? Linda, nogmaals bedankt!  

Geplaatst in Reviews.