Workshop “Ontspullen”, leuk, gezellig en leerzaam!

Let op: Tarievenverlaging! M.i.v. 1 januari 2020 betaald u geen btw meer over mijn diensten!

Heeft u te veel spullen? Moet er nodig opgeruimd worden? Weet u niet waar u beginnen moet? Kom naar de workshop Ontspullen van professional organizer LindaWeel.nl! Ontspullen met een goed gevoel!

Leer het verschil tussen opruimen en opbergen. Wat wilt u bewaren en wat mag weg? Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in wat te veel spullen met ons als mens doen. Ook gaat u zelf aan de slag met een aantal handige opbergtips.

Ook als groepsuitje te boeken, gezellig en u gaat weer met frisse inzichten naar huis!

Tijden, kosten en locatie

  • De workshop duurt ongeveer twee uur en is in overleg zowel overdag als s’avonds op elke dag van de week te boeken.
  • U kunt zich opgeven als groep, minimale deelnemersaantal is 8 personen.
  • In het blauw staan geplande workshops waar u zich voor kunt opgeven. De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.
  • De kosten zijn € 12,50 p.p. dit is inclusief koffie of thee met een lekkernij.
  • De workshops vinden o.a. plaats in Hensbroek en Kolhorn. Workshops bij u op locatie zijn in overleg mogelijk. De kosten hiervoor zijn € 135 excl. reiskosten € 0,19 km.

*In verband met het Corona virus zijn er tot nader order geen workshops. Ik hoop u in betere tijden weer te ontmoeten zodat u met frisse moed met mijn tips aan de slag kunt!

REACTIES VAN DEELNEMERS:

De workshop “Ontspullen” was een leuke middag, ik ben de volgende dag meteen begonnen met de sokken la, heel fijn. En smiddags de kelder gedaan, het werkt inspirerend. Top. Dank je wel Linda. Truus Keuning.

Linda gaf een duidelijke en plezierige uitleg. Het zal voor sommige mensen zeker een verademing zijn om Linda in te kunnen schakelen. Ik ben zelf redelijk goed in organiseren maar ik ga toch mijn kasten eens door. Afra Dekker.

Ik raakte geïnspireerd om toch die opruim klus die ik steeds uitstelde te gaan doen. De dag na de workshop deed ik het gewoon. Heel leuke tips over efficiënt omgaan met de ruimte die je hebt in huis. Claire Buisman.

Inspirerende workshop Ontspullen gedaan bij Linda. Handige tips gekregen welke gelijk toepasbaar zijn. Ik heb de gangkast gedaan en ga nu kamer voor kamer opruimen. Petra van Reenen.

Aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplicht